40915x bekeken sinds 29 september 2015
Teamblog

Laatste 10 blogs

VVNZA BOEKT SIMPELE ZEGE IN KRIMPEN

VVNZA boekt simpele zege in KrimpenVV Nieuwerkerk Zaterdag 2 heeft zonder enkele moeite gewonnen op bezoek bij DCV 5. In Krimpen wonnen de gasten met ruime cijfers: 1-5.

Op het zonovergoten Waalplantsoen kwamen de gasten goed voor de dag. Gedragen door de gunstige statistieken (een eerdere 3-1 thuiszege op het team dat de meeste tegengoals moest incasseren) traden de gasten aan zonder Erik Prinsen, Rik Post, Sebastian Baker, Rick Kok, Reinier Saat en de geschorste coach Piet Quist. Daar tegenover stond de aanwezigheid van Stefan Berwald en de terugkeer van gewezen talent Orrin Kors in de selectie.

Na een wat stroeve openingsfase kwam ZA2 op voorsprong. Lars Messchendorp stuurde Luka Kors diep, die een-op-een met de doelman ging. De spits dribbelde langs de doelman e ging vervolgens als een 'zwervende' zwaan gewillig naar de grond. De oude scheidsrechter twijfelde vanuit zijn vertrouwde middencirkel niet en wees resoluut naar de stip. Nick van der Burg schoot de strafschop beroerd in, maar hij zat wel: 0-1.

Via een fraai raak geschoten vrije trap kwamen de Krimpenaren langszij, maar nog voor rust poetsten de gasten die treffer weg. Reinier Zwiep stuurde, niet voor het eerst dit seizoen, Terence Garnier diep, die in de korte hoek raak volleerde: 1-2.

Na de thee was het verzet gebroken en kreeg VVN zeeën van ruimte. Daar werd eigenlijk veel te weinig mee gedaan, maar toch viel er voor de fans nog wat te genieten. Stefan Berwald zorgde voor het hoogtepunt van de middag. Uit een fantastische crosspass van de brakke Rens Buurman, die de avond ervoor negen bier per persoon had gedronken, scoorde Berwald met een subtiel en leep balletje over de doelman: 1-3.

Daarna was het tijd voor de rentree van Orrin Kors, de aanvaller die sinds september niet meer in actie kwam. Toch gingen de tweedehelftbloemen naar Jerry Garnier, die twee feilloze ballen op twee presenteerblaadjes gaf. Eerst gaf hij Ben Quist een niet te missen kans (1-4) en daarna gaf hij zijn broer Terence een perfecte assist (1-5). Daarmee kwam hij op gelijke hoogte met medeclubtopscorer Luka Kors, die net als vorige week niet scoorde. De spits werkte hard, maar had het geluk (wederom) niet aan zijn zijde. Ook neef Dylan Kors, vorige week nog goed voor een hattrick, kon weinig potten breken vandaag.

Door de zege houdt VVNZA2 de kansen op plek vier levend. Drie wedstrijden voor het einde (Gouda-thuis, DONK-uit, Schoonhoven-thuis) staat de ploeg op 29 punten. De roodhemden boekten twee ruime zeges op rij. Quist: ,,we moeten deze koers aanhouden." Hij heeft nog een redmiddel als het mis gaat. ,,Als we nu de weg kwijt raken, kunnen we altijd nog het kompas van Beun gebruiken."
Lees verder | Auteur: Terence | 26 maart 2017 | 0 Reacties

ZEGE Z2, HATTRICKHELD DYLAN KORS STEELT SHOW

Zege Z2, hattrickheld Dylan Kors steelt showVoor het eerst sinds 21 november heeft VV Nieuwerkerk Zaterdag 2 weer eens een thuiswedstrijd gewonnen. Dylan Kors was met drie goals grootaandeelhouder in de 6-2 zege op Groeneweg.

De omstandigheden waren verre van ideaal. Het regende pijpenstelen en er waaide een straffe wind over Sportpark Dorrestein. Grasveld 2 lag er dan ook niet al te best bij. Coach Quist, die vanwege het lopende beroep tegen zijn schorsing gewoon langs de lijn mocht staan, kon beschikken over een nagenoeg fitte selectie. Buiten de langdurig geblesseerde Orrin Kors miste hij de laatste weken sterk spelende Rik Post en Erik 'Beyerland' Prinsen.

Op bezoek bij Groeneweg verloren de roodhemden, maar vandaag waren de rollen omgedraaid. De thuisclub kwam onder toeziend oog van de alsmaar groter wordende trouwe fanschare knap op voorsprong. Lars 'Dekzeil' Messchendorp gaf een steekbal op Terence Garnier, die met een leep paasje Dylan Kors bediende. Die mikte knap raak: 1-0.

VV Nieuwerkerk Zaterdag 2 bleef druk zetten en aanvallen. Yorick Zwiep verdubbelde de score. Zijn vrije trap - dit seizoen veelvuldig een wapen gebleken - leek gepakt te worden door de slecht keepende doelman, maar hij dook over de bal heen: 2-0. Zijn collega-back Ben Quist besliste nog voor rust het duel door de derde treffer te maken. Toch deed Groeneweg met de 3-1 nog voor rust iets terug.

Na de thee leek het even spannend te worden toen de gasten uit Zevenhuizen weer scoorden. Met behulp van het houtwerk, een aantal goede reflexen van goalie Reinier Saat en de fijne balbeheersing van uitblinker Nick van der Burg kon Dylan Kors gerust aan zijn show beginnen. Met de 4-2, een beheerste schuiver in de korte hoek, was het Zevenhuizense verzet gebroken. Hij trakteerde de fans even later op nog een treffer: een prachtig geplaatst schot uit de draai van een meter of zeventien liet de doelman voor de vijfde keer kansloos: 5-2. De fans, waaronder Terence Storm (die zijn achternaam eer aan deed met het weer) en Yvonne, de vriendin van de nauwelijks in het stuk voorkomende Luka Kors, waren uitzinnig.

De kers op de taart kwam van Jerry Garnier, die na een passje van zijn broer fraai in de verre hoek mikte: 6-2. Het was zijn eerste goal in het goede doel van het seizoen en bovendien exact een jaar na zijn laatste treffer, tegen Barendrecht.

Piet Quist was blij, zo bleek in de mixed zone. ,,We hebben vandaag compact en breed gespeeld." Rens Buurman, de enige verdediger die niet scoorde, liet zich na afloop nog even uit over de verkiezingen. ,,Ik ben blij dat we Zwiep (Reinier,red.) dit jaar nauwelijks over de VVD hebben gehoord", zei de laatste man, die ook de noodklok luidde over het 'nijpende broekjes-tekort' en trainer Quist een 'rattenvanger' noemde om zijn actie vorige week bij Jodan Boys.

Door de zege is VVNZA2 nog altijd in de race voor de zo felbegeerde plek 4, die recht geeft op plaatsing voor een Europees avontuur. Volgende week is DCV de tegenstander in Krimpen.
Lees verder | Auteur: Terence | 19 maart 2017 | 0 Reacties

'COACH MOET BROMMEN WEGENS SCHOPJE'

'Coach moet brommen wegens schopje'De aanklager amateurvoetbal gaat zich buigen over de beelden van een actie van VVNZA2-coach Piet Quist. Tijdens het uitduel met Jodan Boys 8 (2-1) deelde de coach een vermeend schopje uit aan een speler van de thuisclub.

Naar verluidt wil de aanklager hem drie duels schorsen. De temperamentvolle trainer werd weggestuurd omdat hij het oneens was met een aantal beslissingen van de scheidsrechter. ,,Hij floot waardeloos. Maar dat lijkt ons vaker te gebeuren."

Quist, die door verschillende media vanwege zijn gekortwiekte coupe 'de Egel van de IJssel' werd genoemd, vreest geen schorsing en verwacht er aanstaande zaterdag tegen Groeneweg gewoon bij te zijn. Met die ploeg heeft zijn equipe nog wel een appeltje te schillen. In Zevenhuizen ging ZA2 de kuikenbak in (2-0), mede vanwege een onterechte strafschop na vermeend hands van kapitein Reinier Zwiep.
Lees verder | Auteur: Terence | 16 maart 2017 | 0 Reacties

FELBEKRITISEERDE GARNIER SCHIET ZA2 LANGS BE FAIR

Felbekritiseerde Garnier schiet ZA2 langs Be FairVV Nieuwerkerk Zaterdag 2 heeft uit bij Be Fair eindelijk weer eens een keer gewonnen. Diep in blessuretijd was het uitgerekend de veelsproken Terence Garnier die toesloeg: 1-2.

De roodhemden kwamen goed voor de dag in het druilerige Waddinxveen. Be Fair was geen schim van het team dat op de eerste speeldag van de competitie afgetekend met 0-4 won op Sportpark Dorrestein. Het overwicht in combinatie met het geloof op een goed resultaat leidde tot een fraaie treffer van Yorick Zwiep. De linksback, die op die plek de een transfer naar FC Zoetermeer afrondende Jerry Garnier verving, mikte het leer uit een vrije trap in de korte kruising: 0-1.

Er leek geen vuiltje aan de lucht, want de gastheren waren nauwelijks gevaarlijk. Toch ging de bal na de thee op de stip na vermeend hands van 'Hands' Buurman. Sluitpost Saat koos de verkeerde hoek: 1-1.

De gasten herpakten zich en grepen Be Fair bij de strot, maar knepen de kelen niet hard genoeg dicht. Nick van der Burg - die in de spits de man met nieuwbakken coupe Dylan Kors afloste - miste een goede mogelijkheid, net als de immer hardwerkende Rick Kok. Twee krachtige kopballen van de goed spelende invaller Richard Wervers werden van de lijn gehad. De Nieuwerkerkers leken genoegen te moeten nemen met een puntendeling, maar in de allerlaatste minuut deelden zij alsnog de genadeklap uit. Tot grote vreugde van het Nieuwerkerkse kamp promoveerde Terence Garnier een leep steekballetje van Lars Messchendorp met een rake schuiver tot winnende doelpunt: 1-2. Hij werd bedolven onder ploeggenoten, in een week waarin hij ternauwernood ontsnapte aan zijn congé als sportverslaggever.

Rens Buurman vond de zege verdiend. ,,Gerechtigheid", zei hij meermaals. Ook Lars Messchendorp, die zijn whiskykater prima camoufleerde, was tevreden. ,,Ik kan nu morgen met een gerust hart in de kroeg naar de samenvattingen kijken."

Volgende week treedt VVNZA2 aan bij Jodan Boys. Voor die wedstrijd geldt geen verplichting voor een persoonverbonden clubkaart. Scout Lars Boere, die momenteel de bijvelden van Oostenrijk afspeurt op zoek naar talent, nam in november al eens een kijkje bij Jodan Boys. ,,Ik heb ze niet in actie gezien, want ze speelden uit."
Lees verder | Auteur: Terence | 05 maart 2017 | 0 Reacties

SPORTJOURNALIST T. GARNIER ONTSNAPT AAN DE SPREEKWOORDELIJKE ZAK.

Sportjournalist T. Garnier ontsnapt aan de spreekwoordelijke zak.De hoofdredacteuren van VV Nieuwerkerk Zaterdag 2 L.Kors en D.Kors hebben vanmiddag de koppen bijeen gestoken om een eind te maken aan de soap rondom sportjournalist T.Garnier. Garnier is bekend om zijn verslaglegging van de avonturen van de bekende amateurploeg VV Nieuwerkerk Zaterdag 2, waar hij zelf ook de positie van rechtsbuiten bekleed. Zijn functie bij de ploeg als sportjournalist wordt al enige tijd onder de loep genomen, daar hij onlangs een verslag 24 uur te laat heeft aangeleverd en de inhoud van deze weinig voetbal gerelateerde content bevatte. Dit laatste gegeven is er tevens één die al langer parten speelt. Supporters en spelers reageren verschillend op de gebeurtenissen. Zo draagt het overgrote deel van de supporters Garnier een warm hard toe en vinden dat hij een tweede kans verdiend. De spelers staan er echter anders in en vinden dat het tijd is dat Garnier de pen doorgeeft. “L.Messchendorp zou met zijn analytisch vermogen en enorm vocabulaire een geschikte opvolger zijn”, tekende R.Buurman onlangs op.

Ondanks alle commotie heeft de hoofdredactie besloten het contract van T.Garnier nog niet te ontbinden en hem een tweede kans te bieden. “Garnier heeft zich een groot verslaggever getoond de afgelopen jaren en hem laten gaan zou een aderlating zijn voor de PR van het team”, zei L.Kors.

Garnier had zelf niet veel te zeggen over het feit dat hij aan mag blijven. Wel heeft hij de redactie beloofd zijn functie serieus te nemen en nog eens goed in de spiegel te kijken. Hij hoopt dat de kous hiermee af is en deze gebeurtenissen geen nare gevolgen zal hebben voor het team of voor de club.
Lees verder | Auteur: Dylan | 02 maart 2017 | 0 Reacties

PERKOUW TE STERK VOOR VVNZA2

Perkouw te sterk voor VVNZA2Ook aan het bezoek bij Perkouw 2 heeft VV Nieuwerkerk Zaterdag 2 geen goed resultaat over weten te houden. In Berkenwoude werd het, net als eerder in Nieuwerkerk, 4-2.

Coach Quist had Daan Markus bij de selectie gehaald, omdat hij het onder andere zonder Reinier Saat, Lars Messchendorp en Ben Quist moest stellen. Ondanks hun gemis kwamen de gasten redelijk goed uit de startblokken op in de winderige polder van de Krimpenerwaard. Nick van der Burg faalde vanaf elf meter niet nadat Terence Garnier onderuit werd geschoffeld: 0-1. Dat was gelijk de theestand, al had die nog hoger uit kunnen vallen als de geneven Kors en Baker het vizier wat scherper hadden.

Na rust ging Quist terug naar 4-4-2. Het bleek een tactische zet met grote gevolgen. Geholpen door de tot dan toe prima fluitende scheidsrechter kreeg Perkouw om geheel onduidelijke reden een strafschop: 1-1. Ook kreeg de sterk spelende Jerry Garnier een gele prent. Niet veel later caramboleerde de bal weer achter goalie Yorick Zwiep: 2-1. Later werd hij verrast in de korte hoek na een counter. Het verzet leek gebroken, maar mede door sterk verdedigen van met name Rik Post mochten de roodhemden in een goed resultaat blijven geloven. Dat plan werd kracht bijgezet toen Baker raak knikte uit een vrije trap van T. Garnier. Luttele seconden later lag de bal echter alweer in het IJsselse net.

Na afloop werden er harde woorden gesproken in zowel de kleedkamer, er werd op de brandcardtafel geramd, als de bestuurskamer. Naar verluidt is spits Luka Kors naar de voorzitter gestapt om een salarisverhoging te eisen. ,,Hij schudt zijn Laurel & Hardy/Sparta Rotterdam-spaarpot nog maar eens extra leeg,'' aldus een stoďcijnse Hans Jeroense.

Ook is de functie van verslaggever Terence Garnier door hoofdredacteur Dylan Kors geëvalueerd. Hij was te laat met dit verslag en leverde het pas woensdag in. Kors komt naar verwachting vandaag met een statement op de website. Hij sluit niet uit dat Garnier zijn biezen kan pakken. ,,Van serieuze voetbaljournalistiek is al wat langer geen sprake,'' zegt hij.
Lees verder | Auteur: Terence | 01 maart 2017 | 0 Reacties

VVNZA2 GEEFT ZEKER LIJKENDE DRIEPUNTER WEG

VVNZA2 geeft zeker lijkende driepunter wegVV Nieuwerkerk Zaterdag 2 heeft tegen Oudewater twee kostbare punten verspeeld. In de absolute slotfase poetsten tien Oudewateri's een 4-2 achterstand weg: 4-4.

Het was voor de equipe van Quist weer even wennen na drie weken niet in te actie te zijn gekomen. Het elftal kwam dan ook stroef uit de startblokken. Het was dan ook niet onverdiend dat de gasten op voorsprong kwamen. Na goed doorjagen van Terence Garnier wist Stefan Berwald, gastspeler, de stand gelijk te trekken. Luka Kors bracht zijn ploeg zelfs op een voorsprong na een Bertrand Traore-achtig doelpunt in de korte hoek. ,,Eigenlijk had hij hem moeten stiften", zei opa Gerard Kors.

Na de thee leek Nick van der Burg vanaf de stip het duel op slot te gooien, maar een fraaie tegentreffer maakte het toch weer onnodig spannend. Een rake kopbal van Van der Burg leek het duel alsnog te beslissen, maar na een zondagsschot en een kopbal van dichtbij in de allerlaatste minuut verdween de zeker lijkende overwinning plots als sneeuw voor de zon. Tussendoor scoorde gelegenheidsspits Terence Garnier nog bijna een Blaise N'Kufo-goal, ontsnapte Jerry Garnier aan rood en deelde Dylan Kors een recordaantal panna's uit.

Volgende week is Perkouw de tegenstander. Daar, in Berkenwoude, komt morgen het Koninklijk echtpaar op bezoek. Toch ziet het dorp meer uit naar de komst van de roodhemden in plaats van de Oranjes. ,,De koning van het zestienmetergebied of de koning van Nederland? Ik weet wel wie ik moet kiezen", zegt een oude man langs de lijn, die de vergelijking maakt tussen Luka Kors en Willem Alexander. ,,Een van die voormalige prinsen of Erik Prinsen, makkie", zegt een ander. Het wordt elf graden. ,,Er komt echt geen vorst", beweert iemand. ,,Ik vind vorstendom."

Tot slot slecht nieuws uit het redactiefront: het redactie-uitje is bedorven. ,,Volgend jaar bestellen we maar weer rode. Die blijven langer goed."
Lees verder | Auteur: Terence | 20 februari 2017 | 0 Reacties

KOPLOPER MAATJE TE GROOT VOOR VVNZA2

Koploper maatje te groot voor VVNZA2BLEISWIJK - Op bezoek bij koploper Soccer Boys 6 heeft VV Nieuwerkerk ZA2 niet kunnen stunten. De formatie van Piet Quist ging met 2-0 onderuit.

Het was puzzelen geblazen voor de hoofdcoach. Zo kon hij nog altijd niet beschikken over Orrin Kors, Erik Prinsen, Sebastian Baker en Rik Post en waren ook Jerry Garnier (ziek langs de lijn) en Lars Messchendorp (Britse proefspeler aan het testen) niet inzetbaar. Daarom had de trainer Wesley Boer en Thomas Hartman gestrikt om de verdediging van de nodige body te voorzien.

Die verdediging stond sterk en de gasten begonnen dan ook niet slecht aan het later begonnen duel. De koploper kreeg nauwelijks kansen, maar ook de roodhemden waren op wat speldenprikjes na ongevaarlijk. Toch moest goalie Saat vissen: de defensie werd met een ogenschijnlijk makkelijke slalom uiteengereten waarna een Bleiswijker eenvoudig kon intikken: 1-0. Op slag van rust werd het ook nog 2-0, daar waar de scheidsrechter een vrije trap toekende aan Soccer Boys, nadat hij dat even daarvoor voor een soortgelijke overtreding op Nick van den Burg naliet - tot woede van de gasten.

Dat onrecht kon het team na rust niet van zich af spelen, in plaats daarvan werden de gasten feller en geďrriteerder. Daarbij hielp het ook niet dat worstelaar J. Garnier tijdens de thee alsnog besloot om zich in het roodzwart te hijsen. De scheidsrechter vond het nodig om nog slechter te fluiten dan in het eerste bedrijf. Doelman Saat kreeg een gele prent omdat hij het goal uit stormde om verhaal te halen bij de arb na wederom een onbegrijpelijk besluit. Ben Quist kreeg daarna wel terecht geel voor een onvervalste jauwjekker op de enkels van een Soccer Boy. Na een opstootje tussen de grens en T. Garnier vond de scheids het welletjes en blies voortijdig af.

Door de nederlaag staat VVNZA2 kleurloos in de middenmoot. Moet de ploeg zich deze transferwindow nog versterken? Als het aan coach Quist ligt wel. Vrijdag komt de staf en selectie met een gourmet bijeen om de transferwensen te bespreken. ,,Dan kijken we wat voor vlees we in de kuip hebben, maar duidelijk is dat we er vandaag weinig van bakten." De deadline nadert echter, weet de trainer. ,,We moeten er als de kippen bij zijn." Naar verluidt wil Quist, die uitgekookt de transfermarkt af speurt, een visje uitgooien bij Wesley Boer om hem definitief in te lijven. ,,We hebben zijn grillen nodig om tegenstanders in de pan te hakken." Het gerucht gaat als een lopend vuurtje. ,,Vrijdag is er hopelijk witte rook."
Lees verder | Auteur: Terence | 30 januari 2017 | 0 Reacties

NIEUWERKERK MET SPEELS GEMAK LANGS POVER MOERKAPELLE

Nieuwerkerk met speels gemak langs pover MoerkapelleVV Nieuwerkerk Zaterdag 2 is het kalenderjaar 2017 uitstekend begonnen. Op bezoek bij een uiterst matig Moerkapelle 3 won de equipe van Piet Quist met twee vingers in de neus: 0-3.

De winterstop was voorbij - maar dat betekende niet dat er ook aan de winterse omstandigheden een einde was gekomen. De twee teams werden geteisterd door sneeuwval, een ijzige wind en een veld vol ijshompen. Het waren de bezoekers die het beste met de omstandigheden om gingen. Na een hyperleep steekballetje van Ben Quist kon Terence Garnier na een kapbeweging via de vingertoppen van de goalie de score met links openen. Het was direct de ruststand, al waren de jarige invaller Jeffrey van Beuningen (lat) en Luka Kors (vrije trap knap gekeerd door de doelman) dichtbij een verdubbeling. Ook Nick van der Burg had nog een gevaarlijk schot - al was de bal meer een gevaar voor het luchtruim dat vanaf Zestienhoven vloog.

Ook in het tweede bedrijf had VVN helemaal niets te duchten van het armetierige Moerkapelle. Het bleef met een minimale marge echter spannend. Goaltjesfarao Luka Kors maakte een einde aan alle onzekerheid: 0-2. Tussendoor kwam ook voetbalopa Rick Kok in de controverse nadat hij een gele kaart van de slecht fluitende arbiter kreeg, en later een tegenstander trakteerde op een steenharde poeier in 't zaakje. Toch was het diezelfde Kok die Ben Quist de 0-3 op een presenteerblaadje aanreikte: 0-3. Een puike prestatie gezien de lijst van afwezigen, waar onder meer Baker (enkel), O. Kors (enkel), D. Kors (griep), Post (Amsterdam), Prinsen (schilderen), Van Duivenbode (Sparta) en Boere (verhuurd aan Austria Wien) op staan.

De eerstvolgende krachtmeting is over twee weken: dan gaan de roodhemden op visite bij de nog ongeslagen koploper Soccer Boys. In de eerste ontmoeting wist VVN die ploeg op een gelijkspel te houden.
Lees verder | Auteur: Terence | 15 januari 2017 | 0 Reacties

NOMINATIES DOELPUNT VAN HET JAAR 2016 BEKEND

Nominaties Doelpunt van het Jaar 2016 bekendDe vijf nominaties voor het Stichting Dada Doelpunt van het Jaar 2016 zijn bekendgemaakt.

- Sebastian Baker, 29/10/16, Gouda - Nieuwerkerk (0-2). De halve Brit spurtte langs de rechterflank na een lange bal van Messchendorp, trok naar binnen en mikte haarfijn in de korte hoek.

- Luka Kors, 29/10/16, Gouda - Nieuwerkerk (0-1). Na goed werk van Nick van der Burg en Terence Garnier werd rechtervleugelbrommer Ben Quist bereikt, die een afgemeten voorzet op Luka Kors gaf. De goalgetter knikte, tegendraads en stuiterend, heel volleerd raak: 0-1.

- Lars Messchendorp, 15/10/16, Nieuwerkerk - DONK (3-1). Na twee goals van Terence Garnier was het Messchendorp die het laatste woord had. Een half etmaal later dan wellicht gehoopt scoorde hij alsnog en schoof hij prima raak met een geplaatste inzet: 3-1.

- Yorick Zwiep, 24/09/16, Oudewater - Nieuwerkerk (0-1). Nog geen minuut na de aftrap pegelde hij een door Rick Kok versierde vrije trap fenomenaal in de winkelhaak, gevolgd door een oerbrul.

- Nick van der Burg, 2/4/16, Hillegersberg - Nieuwerkerk (1-1). Uit een vrije trap van rots in de branding Jerry Garnier knikte Nick van der Burg knap diagonaal raak: 1-1.

Vorig seizoen ging Dylan Kors met de Stichting Dada Doelpunt van het Jaar 2015-bokaal naar huis na zijn fabelachtige volley tegen SDV. De T. Mulder Eigen Goal van De Eénentwintigste Eeuw wordt volgende week uitgereikt. Zonder verder te spoileren: Jerry Garnier en Rens Buurman zijn gegadigden.

Wil je de genomineerde goals nog eens terugzien? Klinkt dan in ieder geval niet hier.
Lees verder | Auteur: Terence | 20 december 2016 | 0 Reacties